АВЛЍЯ

АВЛЍЯ ж. Диал. Двор. Видела го стара егумена, / дека Марко по авлиа оди, / дека оди, та си коньо води. Нар. пес., СбНУ XI, 27.

— От гр. Bυλή.

Списък на думите по буква