АНТАГОНИСТЍЧЕН

АНТАГОНИСТЍЧЕН, ‑чна, ‑чно, мн. ‑чни. Книж. Прил. от антагонизъм и от антагонист; антагонистически. Антагонистични противоречия. Антагонистични прояви. Антагонистично действие.

Списък на думите по буква