АТАВИСТЍЧЕСКИ

АТАВИСТЍЧЕСКИ, ‑а, ‑о, мн. ‑и, прил. Книж. Атавистичен.

АТАВИСТЍЧЕСКИ

АТАВИСТЍЧЕСКИ. Книж. Нареч. от атавистически.

Списък на думите по буква