ВЍРНУВАМ

ВЍРНУВАМ, -аш, несв. (остар.); вѝрна, -еш, мин. св. -ах, прич. мин. страд. вѝрнат, св., прех. Вирвам. вирнувам се, вирна се страд.

ВЍРНУВАМ СЕ несв. (остар.); вѝрна се св., непрех. Вирвам се.

Списък на думите по буква