ГЛАВЀШЕН

ГЛАВЀШЕН, ‑шна, ‑шно, мн. ‑шни, прил. Диал. Годежен; главежен. — Главешните китки се чуваа[т] добре и в празничен ден сѐ требува да се натъкнува[т]. СбНУ V, 38.

Списък на думите по буква