ПАЦИФИСТЍЧЕН

ПАЦИФИСТЍЧЕН, ‑чна, -чно, мн. ‑чни, прил. Книж. Пацифистки; пацифистически. Пацифистична поезия. Пацифистични организации.

Списък на думите по буква